Skip to content kirja ja julkaisusopimus

Saunologin seuraavan kirja kuvitus kaipaa innostavia saunoja!

Hyviä uutisia! Olen juuri solminut sopimuksen englanninkielisen saunansuunnittelukirjan julkaisemisesta amerikkalaisen Culicidae Architectural Press -kustantamon kanssa. Kirja ilmestyy alkuvuodesta 2021.

Brief in English: I have just signed a deal to publish Secrets of Finnish Sauna Design book with Culicidae Architectural Press from Iowa. The book is expected to appear in early 2021. Now I'm looking for interest sauna owners and companies to promote their awesome saunas in the book, contact via form below or by email 🙂 You can subscribe to book production updates on a separate book page.


Kirjan käsikirjoitus on viilailuja ja esimerkkisaunasisältöjä vaille valmis. Pyydänkin nyt kiinnostuneita Saunologian lukijoita ottamaan rohkeasti yhteyttä marraskuun alkuun 2020 mennessä, mikäli haluatte saunanne tai ideanne kansainväliseen jakeluun. Tämä mahdollisuus koskee sekä yksityisiä saunoja että yrityksiä. Yksityisiltä otan vastaan sekä valokuvia (painolaatu) että valokuvausmahdollisuuksia Etelä-Suomessa. Yritysten kanssa keskustelen mielelläni tapauskohtaisesti.

Kuvia ja kuvaideoita tarjonneet tullaan mainitsemaan kirjassa, mutta julkaisupalkkiota ei valitettavasti ole mahdollista maksaa. Pyrin järjestämään mukana oleville mahdollisuuden ostaa kirjaa alennuksella Amazonista, mutta tämä selviää vasta myöhemmin.

Mitä kaipaan kirjaan?

Minua kiinnostavat sekä tyylikkäät kotisaunat, yksilölliset ratkaisut että uudet ideat. Kirjan lisäksi näitä voi aina tarjota myös Saunologiassa esiteltäviksi.

Ilmianna rohkeasti vaikka kaverin sauna 🙂

Ilmoittaudu mukaan oheiselle lomakkeella tai lähetä sähköpostia lassi@saunologia.fi

191016-SFSD-book-mockup
The Secrets of Finnish Sauna Design book cover for 2019 crowdfunding campaign.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop