Skip to content Kansikuva kirjalle hyvien löylyjen salaisuus

Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 nyt 29€ sis.pk.

Saunologin kirjauutuus Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 on nyt saatavilla! 12.12.2022 ilmestynyt kirja ehtii vielä jouluksi 2022 postiluukkuun, jos tilaat sen ripeästi Saunologian verkkokaupasta hintaan 29€. si Toimitus sisältyy hintaan.

Uusi laitos kertoo vuoden 2018 jälkeen tapahtuneista uusista tutkimuksista, tuotteista ja määräyksistä. Vuoden 2019 painokseen nähden perussisällöt pysyvät samoina, sillä kirjasta ei ole löytynyt asiavirheitä vuosien varrella.

Uusi laitos, nimeltään Hyvien löylyjen salaisuus 2.0, on Saunologian omakustanne. Tämän ansiosta kirjaa voi tammikuussa 2023 ostaa myös sähköisenä Pdf-versiona. Vuonna 2023 kirjaa saa myös signeerattuna versiona.

Hyvien löylyjen salaisuus 2.0

Vanhaa painosta vielä muutama kappale jäljellä. Viimeiset kappaleet niin pitkään kuin kirjoja riittää - postiluukkuun toimitettuna hintaan 22€ (toimitus ja ALV sisältyvät hintaan).

Mitä eroa kirjassa on edelliseen laitokseen nähden?

Kirjassa on vaihtunut kourallinen valokuvia ja tullut parin sivun verran uutta sisältöä. 98% on siis samaa kuin ennenkin. Tärkeimmät uudet osat ovat

 • Sähkökiukaiden etäohjausmahdollisuudet,
 • kiertoilmalaitteet,
 • puukiukaiden päästövaatimukset ja asiaa koskevat tutkimukset ,
 • kiuaskivien kestävyystestit ja
 • maankäyttö- ja rakennuslain uudistus.
Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 esimerkkiaukeama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop