Skip to content Kansikuva kirjalle hyvien löylyjen salaisuus

Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 29€ sis.pk.

Saunologin kirjauutuus Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 on nyt saatavilla! Kirja vaikka isänpäivälahjaksi tai joulupakettiin Saunologian verkkokaupasta vain 29€. Toimitus sisältyy hintaan.

Joulukuussa 2022 ilmestynyt uusi laitos kertoo uusista tutkimuksista, tuotteista ja määräyksistä. Vuoden 2019 painokseen nähden perussisällöt pysyvät samoina, sillä kirjasta ei ole löytynyt asiavirheitä vuosien varrella.

Uusi laitos, nimeltään Hyvien löylyjen salaisuus 2.0, on Saunologian omakustanne. Tämän ansiosta kirjaa voi ostaa myös sähköisenä Pdf-versiona. Kirja saatavilla myös signeerattuna versiona.

Hyvien löylyjen salaisuus 2.0

 

Mitä eroa kirjassa on edelliseen laitokseen nähden?

Kirjassa on vaihtunut kourallinen valokuvia ja tullut parin sivun verran uutta sisältöä. 98% on siis samaa kuin ennenkin. Tärkeimmät uudet osat ovat

 • Sähkökiukaiden etäohjausmahdollisuudet,
 • kiertoilmalaitteet,
 • puukiukaiden päästövaatimukset ja asiaa koskevat tutkimukset ,
 • kiuaskivien kestävyystestit ja
 • maankäyttö- ja rakennuslain uudistus.
Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 esimerkkiaukeama

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop