Hyvien löylyjen salaisuus -tietokirja

Tällä sivulla: mitä se sisältää ja miten tilaat kirjan

Hinta vain 25€/kpl, sisältää ilmaisen toimituksen postilaatikkoon!

Mikä se on?

Perusteellinen hakuteos saunan rakentamista tai korjausta suunnittelevalle. Saunologiassa julkaistuihin artikkeleihin perustuva, olennaisesti laajennettu ja ulkopuolisten asiantuntijoiden tarkistama ainutlaatuinen tietokirja! Kustantaja Rakennustieto. Lue artikkeli kirjasta ja hanki vaikka mökkituliaisiksi tai lahjaksi saunanrakentajalle!

Lukijoiden sanomaa:

Kirja on ollut todella mielenkiintoinen ja lahjoitinkin toisen kirjan saunakaverille joka remontoi juuri omaa saunaansa. Kirjasta oli kuulemma hyötyä remonttiurakassa.

Mukavannäköinen taitto ja helppo luettava.

Ostin kirjan keväällä itselleni ja rakensin siltä pohjalta mökkisaunaan kiukaalle tulevan ylimääräisen ilmaputken, josta oli ainakin kesällä apuja. Muutenkin tosi hyvä opus.

Tämähän on aivan mahtava kirja ja pysyy kyllä nykyisellä lukijalla. Kerronnan tasapaino on täydellinen; tarkka ja informatiivinen mutta silti eläväinen (ei kuiva), vahvoja näkemyksiä mutta silti erilaisia ratkaisuja (eikä yhtä totuutta) esittävä.

Näin tilaat:

Saatavilla joulukuusta 2020 alkaen ainostaan suoraan Saunologiasta postikuluineen 25€/kpl, omistuskirjoituksella 35€/kpl.

Toimitusaika 5-8 arkipäivää maksusta. Lisäksi joissakin myyntipisteissä Helsingissä ja TampereellaHeinäkuussa 2021 viivästyksiä toimituksissa, pahoittelen tilannetta!

Tee tilaus alla olevalla lomakkeella ja maksa sitten kirja tilille
FI97 3939 0053 1827 05
tai MobilePayna numeroon 050 384 1508
(MobilePay koodi 25e tai
MobilePay koodi 35e ).

Tärkeää!
Sekä tilisiirron että MobilePayn viestiksi
Saunakirja – etunimi sukunimi

Puhelinnumero on välttämätön toimitusta varten, sähköpostiosoite tarvitaan mikäli haluat ostoksestasi kuitin. Toimitukset vain Suomeen. Jos tarvitset enemmän kirjoja, tiedustelut puhelimella tai sähköpostilla.

Etämyynnin normaalit peruutusehdot pätevät (14 vrk), myyjä ei vastaa palautuksen kustannuksista (lue KKV yleisohje). Jättämällä tilauksen hyväksyt ehdot.

Tilauksen eteneminen:
Maksun jälkeen saat sähköpostilla 1-3 päivän sisällä tilausvahvistuksen ja kuitin. Tämän jälkeen tilaus lähtee eteenpäin. Toimitus tapahtuu kirjeenä tai Postipakettina, sijainnista ja kappalemäärästä riippuen. Mikäli kirjaa ei kuulu, ota yhteyttä info@saunologia.fi

Noutomyynti

Pysyvämmät myyntipisteet:

    • Uusi Sauna (Jätkäsaari), Helsinki
    • Rajaportin sauna, Tampere

Kesällä 2019 kirjaa oli mahdollisuus ostaa myös kirjailijalta suoraan parissa kesätapahtumassa:

  • Kouvolan Asuntomessut 2019, Kohde 33 Saunamaailman myyntipiste
  • 6.7.19 Saunanlämmityksen MM-kilpailut, Peurunka
  • 20.7.19 Saunafestivaalit, Ikaalinen

Julkaisupäivä 17.6.2019

Listauksen Saunologian ensimmäisen vuoden artikkeleista löydät täältä: Saunologia 1v! - Sähköisen saunakirjan sisällysluettelo