Skip to content Saunologia.fi

Yksityisyys, tietosuoja ja käyttöehdot

Saunologia käsittelee lukijoiden ja asiakkaiden tietoja vastuullisesti ja vallitsevien lakien mukaisesti. Asiakastietoja säilytetään vain lain määrittelemä aika eikä luovuteta eteenpäin.

Tilausehdot

Etämyynnin normaalit peruutusehdot pätevät (14 vrk aikaa palauttaa tilattu tuote). Myyjä ei vastaa palautuksen kustannuksista (lue KKV yleisohje). Jättämällä tilauksen hyväksyt ehdot.

Tietosuoja verkkokaupassa

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Saunologia ei koskaan tallenna henkilötunnustasi, sitä kysytään vain mikäli valitset jonkun Klarnan maksuaikaa sisältävän maksutavan.

Tietojen käsittely

Lukijoista ei tallenneta tunnistettavia tietoja. Lukijoista, jotka kommentoivat artikkeleita, tallennetaan IP-osoite ja sähköpostiosoite. Tietoja ei esitetä julkisesti ja niitä käsitellään luottamuksellisesti Suomen lainsäädännön asettamien tietosuojavaatimusten mukaisten.

Kommentteja käsitellään automaattisesti roskapostin ja mainonnan suodattamiseksi.

Saavutettavuusseloste

Saunologian sisältöjä pyritään tuottamaan mahdollisimman pitkälle WCAG 2.1 tason AA -vaatimusten mukaisesti. Toistaiseksi sivustolla on kuitenkin erityisesti videosisältöä, joka ei vastaa vaatimuksia.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop