Skip to content Saunologia.fi

Yksityisyys, tietosuoja ja käyttöehdot

Saunologia käsittelee lukijoiden ja asiakkaiden tietoja vastuullisesti ja vallitsevien lakien mukaisesti. Asiakastietoja säilytetään vain lain määrittelemä aika eikä luovuteta eteenpäin.

Myyjä

Saunologia on osakeyhtiö (Saunologia, Oy, Y-tunnus 1806395-8). Saunologia postiosoite on Mottitie 16, 00370 Helsinki ja asiakaspalvelun osoite sähköpostissa info@saunologia.fi. Katso myös Saunologian Info-sivu.

Tilausehdot

Saunologian tuotteilla on ilmainen toimitus ellei toisin mainita ja ne toimitetaan 4-8 arkipäivän sisällä tilauksesta. Sähköiset tuotteet toimitetaan nopeammin. Saunologian verkkokaupan tuotteilla on normaali 14 vrk palautusoikeus, jossa asiakas vastaa palautuskustannuksista (katso KKV yleisohje). 14 päivää lasketaan alkavaksi siitä hetkestä, kun asiakas fyysisesti on vastaanottunut tuotteen. Tekemällä tilauksen hyväksyt tilausehdot.

Digitaaliset tuotteet ovat räätälöityjä asiakaskohtaisesti, eikä niillä ole palautusoikeutta. Asiakkaalla on 30 vrk aikaa tallettaa heille ladattavaksi toimitettu digitaalinen tuote siitä hetkestä, kun se on sähköpostilla heille lähetetty.

Tietosuoja verkkokaupassa

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Saunologia ei koskaan tallenna henkilötunnustasi, sitä kysytään vain mikäli valitset jonkun Klarnan maksuaikaa sisältävän maksutavan.

Tietojen käsittely

Lukijoista ei tallenneta tunnistettavia tietoja. Lukijoista, jotka kommentoivat artikkeleita, tallennetaan IP-osoite ja sähköpostiosoite. Tietoja ei esitetä julkisesti ja niitä käsitellään luottamuksellisesti Suomen lainsäädännön asettamien tietosuojavaatimusten mukaisten.

Kommentteja käsitellään automaattisesti roskapostin ja mainonnan suodattamiseksi.

Saavutettavuusseloste

Saunologian sisältöjä pyritään tuottamaan mahdollisimman pitkälle WCAG 2.1 tason AA -vaatimusten mukaisesti. Toistaiseksi sivustolla on kuitenkin erityisesti videosisältöä, joka ei vastaa vaatimuksia.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop