Skip to content

Sauna parhaimmillaan – Valokuvakilpailu 2019

Mökkisaunomisen sesonki on alkamaisillaan. Nyt on hyvä aika lämmitellä vanhoja saunamuistoja valokuvien äärellä ja osallistua Saunologian valokuvakilpailuun! Lähetä kuva, joka edustaa sinulle ”saunaa parhaimmillaan”: pihasaunaa, mökkisaunaa, savusaunaa tai vaikka peräkärrysaunaa!

Osallistu liittämällä valokuvasi kommenttina Facebook-postaukseen tai kilpailusivun (https://saunologia.fi/sauna-parhaimmillaan-2019/) kommenttiin linkkinä kuvaan viimeistään 28.4.2019. Mikäli laitat linkin kilpailusivulle, laita oikea sähköpostiosoite, niin että sinuun voi ottaa yhteyttä.

erasauna-1500x-052015-julkisivu-small
Eräsauna 8, ulkoa (C) Pohjoisen Eräsauna, julkaisusta kaikki suomalaiset saunamökkivalmistajat

Maanantaina 29.4.2019 kolme parasta palkitaan sauna-aiheisilla tuotepalkinnoilla (arvoltaan 20-80e) elähdyttämään kesän saunailtoja!

Kuvien parhaimmisto julkaistaan kesällä Saunologia.fi-sivustolla. Parhaat otokset voivat myös päästä osaksi saunologi Lassi Liikkasen kesällä julkaistavaa Hyvien löylyjen salaisuus –tietokirjaa.

Tule mukaan ja onnea kilpailuun, vinkkaa ehdottomasti kaverillesi ja jaa tämä juttu!

Kilpailun ehdot ja säännöt

Voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa, mutta palkinnot toimitetaan vain Manner-Suomen postiosoitteisiin. Kilpailuun osallistuvien kuvien täytyy olla osallistujan omia ja niiden tekijänoikeudet henkilöllä itsellään. Jos kuvissa esiintyy tunnistettavia ihmisiä, huomaa että sinulla pitää olla heiltä, tai heidän huoltajiltaan, lupa kuvan julkaisuun.

Osallistuja antaa Lassi Liikkaselle ja Saunologia.fi-palvelulla kilpailukuvien täysikokoisiin versioihin (min. 2 Mpix) käyttöoikeuden sähköisessä ja painetussa muodossa, tekijänoikeus säilyy luonnollisesti kuvaajalla. Yksi ihminen voi osallistua useammalla kuvalla, mutta yksi kuvaaja voi saada vain yhden palkinnon.

Osallistu linkkaamalla kuvaan alla olevassa kommenttitilassa!

2 thoughts on “Sauna parhaimmillaan – Valokuvakilpailu 2019

 1. Kati / Sauna Maailmalla

  Hieno idea, täytyykin miettiä millä kuvalla voisin osallistua. 😉

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop