Skip to content

Saunologia palvelee kansainvälisiä saunan parantajia

Oletko rakentamassa omakotitaloa ja kaipaat näkemyksiä saunan suunnitteluun? Onko vanhassa saunassasi jokin vaikeasti määriteltävä ongelma? Saunologian saunan parannuspalvelut voi auttaa! Korona-aikana pääasialliseksi toimintatavaksi on vakiintunut etäkonsultointi, minkä ansiosta ihmiset niin Rovaniemellä, Ranskassa, Yhdysvalloissa kuin Virossakin ovat saaneet apua saunahuoliinsa suomeksi tai englanniksi.

Brief in English: Saunologia provides remote consulting on sauna design and improvement projects around the world. We help you to ensure your Finnish sauna works.

Palveluvalikoima

 1. Saunan parannuspuhelu (korkeintaan 30 min), nopeaa apua hyvin määritettyihin ongelmiin. Edellyttää etukäteisvarausta (0-3 pv).
  49€
 2. Saunan testiajo ja sertifikaatti (vierailu ja määrämuotoinen dokumentaatio)
  150€ (ei sisällä matkakustannuksia, saatavuus tarkistettava)
 3. Saunan parannuksen peruspaketti uusille ja korjattaville saunoille (korkeintaan 3 h, sisältää dokumentaatio),
  280€ kiinteä hinta
 4. Yksilölliset saunan parannuspalvelut: suunnittelu, tuotekehitys, yms.
  100€/h

Hinnat (sis. ALV) voimassa kirjoitushetkellä, päivitetty 23.9.2020.

Katso ajantasaiset hinnat ja palvelujen tarkemmat tiedot suomen- ja englanninkielisiltä Palvelut sivuilta, sauna services in English).

Henkilökohtaisen maksullisen konsultoinnin lisäksi vastaan säännöllisesti lukijoiden kommentteihin Saunologian artikkeleiden yhteydessä. Sähköpostilla ilmainen neuvonta on rajallista. Mikäli kysyt sähköpostilla, varaudu sekä odottamaan vastausta että antamaan lupasi vastauksen anonyymiin julkaisemaan netissä myöhemmin (mm. kysymykset ja vastaukset sivu).

2 thoughts on “Saunologia palvelee kansainvälisiä saunan parantajia

 1. Petteri Mökkönen

  Tervehdys Vancouverista.
  Olen viime aikoina törmännyt mielestäni virheelliseen tietoon Löylyhuoneen katon korkeudesta. Olen muutamalta henkilöltä (jopa insinööriltä) kuullut että Löylyhuoneen katon korkeus pitää olla 210cm. Mistä tämä tällainen "tieto" on peräisin. Nyt eletään 2020 vuotta!
  Jos katon korkeuden voi tehdä ylemmäksi niin silloin "Löylyn laki" pitäisi mielestäni olla suunnittelijalle se tärkein ohje. Katon korkeudeksi tulee mikä tulee. Tietenkin hukkatilan voi ja pitää eliminoida.
  Terv.
  Petteri

  Vastaa
  1. Lassi A Liikkanen

   Saunoissa on nähty poikkeuksellisen paljon laskettuja kattoja.

   Veikkaus:
   Luulen että syy on siinä, että tilaa on säästetty vain yhdelle askelmalle. Näin ollen n. 120 cm kattoon onnistuu hyvin kunhan kattoa laskee eikä nousu vielä ihan älytön.

   Kuten huomasit, tämä idea ei yleisesti ottaen ole hyvä.

   Lassi

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop