Skip to content

Saunologian tyynytalvi 2018 – Voita saunatyynyjä Facebook-kilpailussa!

Osallistu Saunologian saunatyynytestiin Facebook-kilpailussa!

Seuraavan neljän viikon ajan Saunologia jakaa joka viikko yhden saunatyynyn. Voit voittaa tyynyn kommentoimalla viikon kilpailupostausta Facebookissa: https://www.facebook.com/saunologia/

Saunatyynykilpailun kilpailuviikot alkavat amerikkalaisen käytännön mukaan sunnuntaisin. Sinulla on aikaa sunnuntaista seuraavan viikon lauantai-iltaan asti kommentoida kyseisen viikon postausta ja osallistua kilpailuun. Muista samalla tykätä ja seurata Saunologian sivua. Edellisen viikon voittaja ilmoitetaan seuraavan viikon postauksen yhteydessä ja edellisen viikon kilpailu julistetaan päättyneeksi.

Kilpailu ei edellytä ostamista, mutta Saunologia toimittaa tyynyt voitot ilmaiseksi ainoastaan manner-Suomen osoitteisiin Postin tai Matkahuollon kautta. Maaliskuun lopulla julkaistavan tyynytestin vuoksi toivon voittajan jakavan Saunologian kanssa kokemuksiaan tyynystä!

180210-saunatyynyt-tyynytalvikilpailu-Lapuan-kankurit-9595Tyynyjä on kovia ja pehmeitä. Tyynyt ovat peräisin hienoilta kotimaisilta saunatuotevalmistajilta kuten Jokipiin Pellava, Rento, Lapuan Kankurit ja Emendo.

Osallistu Facebookissa Saunologian sivulla:

Tyynyviikko 1 alkaa 11.2. ja loppuu 17.2.: Osallistumissivu

Tyynyviikko 2 alkaa 18.2. ja loppuu 24.2.

Tyynyviikko 3 alkaa 25.2. ja loppuu 3.3.

Tyynyviikko 4 alkaa 4.3. ja loppuu 10.3.

Tule mukaan tyynytalveen!

https://www.facebook.com/saunologia/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop