a
Skip to content

Vastaa kiuaskyselyyn ja voita saunatuotteita

Saunologia tutkii suomalaisten suhdetta kiukaisiinsa kyselytutkimuksella. Käy vastaamassa nettikyselyyn ja voit voittaa hienoja saunatuotteita!

Kysely sijaitsee Google Forms -palvelussa https://forms.gle/8Hw4Ru1y5ah4ritL8
(ei edellytä kirjautumista)

Saunologian uudessa Minä ja kiuas 2022 -kyselytutkimuksessa selvitetään suomalaisten suhdetta kiukaisiinsa. Kysely on suunnattu niiden kotitalouksien edustajille, joilla on selkeästi omassa käytössä vähintään yksi kiuas.

Kysely sisältää myös joitakin Saunologiaa ja saunan kunnossapitoa koskevia kysymyksiä. Sen täyttäminen vie 5–10 minuuttia.

Kyselyyn 27.11.2022 mennessä täyttäneet voivat osallistua sauna-aiheisten tuotepalkintojen arvontaan 9.12.2022. Palkintoina on neljä kotimaista saunatuotetta:

  • Lempeät löylyt saunatuuletin (40 €)
  • Lumox EkoAir S -ilmanohjain puukiukaaseen (119€)
  • Jokipiin Pellavan rullapyyhe (50 €)
  • Risto Vuolle-Apialan Savusauna -kirja (40 €)

Palkinnot toimitetaan joulukuussa 2022 vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintojen arvo alittaa arpajaisveron määrittämän alarajan.

Klikkaa heti itsesi vastaamaan klikkaamalla tänne!

Kyselystä ja tietojen käytöstä lisätietoja lassi@saunologia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop