Skip to content Kansikuva kirjalle hyvien löylyjen salaisuus

Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 on tulossa

Tietokirja Hyvien löylyjen salaisuudesta ilmestyy 12. joulukuuta 2022 toinen, uudistettu laitos. Uuden painoksen voit tilata jo ennakkoon tai ostaa kirjasta mainospaikan. Vanhaa kirjaa on muutamia kappaleita poistoalessa.

Uusi, tarkistettu laitos tulee kertomaan vuoden 2018 jälkeen tapahtuneista uusista tutkimuksista, tuotteista ja määräyksistä. Menneiden vuosien aikana saunamaailmassa on tapahtunut pieniä muutoksia, jotka ansaitsivat tulla noteeratuiksi kirjassa. Näistä merkittävimpiä sähkökiukaiden etäohjauksen yleistyminen, kiertoilmalaitteet, puukiukaiden päästövaatimukset sekä maankäyttö- ja rakennuslain uudistus. Vuoden 2019 painokseen nähden perussisällöt pysyvät samoina, sillä kirjasta ei ole löytynyt asiavirheitä vuosien varrella.

Uusi laitos, nimeltään Hyvien löylyjen salaisuus 2.0, on Saunologian omakustanne, sillä olen hankkinut kirjan oikeudet itselleni Rakennustiedolta. Tämän ansiosta kirjaa voi tulevaisuudessa ostaa myös sähköisenä PDF-versiona.

Vanhaa painosta vielä muutama kappale jäljellä. Viimeiset kappaleet saat marraskuun ajan – tai niin pitkään kuin kirjoja riittää - postiluukkuun toimitettuna hintaan 22€ (toimitus ja ALV sisältyvät hintaan).

Ilmoita tai ennakkotilaa!

Kirjan painokustannuksia varten Saunologia myy kirjaan ilmoitustilaa. Mikäli yrityksesi haluaa kirjasta näkyvyyttä, toimi välittömäsi ja ota yhteyttä info@saunologia.fi. Mainospaikan saa edullisimmillaan 200 eurolla (ei sis. ALV)!

Uuden painoksen hinta tulee olemaan Saunologian verkkokaupassa toimitettuna 29€. Voit tilata kirjan jo tänään ennakkoon verkkokaupasta. Kirja toimitetaan sinulle viimeistään tammikuussa 2023.

Hyvien löylyjen salaisuus 2.0

Mitä eroa kirjassa on edelliseen laitokseen nähden?

Kirjassa on vaihtunut kourallinen valokuvia ja tullut parin sivun verran uutta sisältöä. 98% on siis samaa kuin ennenkin. Tärkeimmät uudet osat ovat

 • Sähkökiukaiden etäohjausmahdollisuudet,
 • kiertoilmalaitteet,
 • puukiukaiden päästövaatimukset ja asiaa koskevat tutkimukset ,
 • kiuaskivien kestävyystestit ja
 • maankäyttö- ja rakennuslain uudistus.

2 thoughts on “Hyvien löylyjen salaisuus 2.0 on tulossa

 1. Jukka Ikonen

  Hyvien löylyjen salaisuus – kirja kolahti postiluukkuun viime viikolla. Selailin, hyvältä näyttää. Otan aikaa ja keskityn lukemiseen myöhemmin.
  Pikkasen jäi harmittamaan, kun uusi painos/versio olisi ollut näin lähellä valittavaksi.
  Sisältövertailua kaipaisin. Mitä uutta versiossa 2.0 on? Oleelliset erot? Kannattaako hankkia?

  Vastaa
  1. Lassi A Liikkanen

   Hei Jukka,

   Hyvä kysymys, lisäsin tästä yhden kappaleen artikkeliin kertomaan pienistä eroista.

   Koska otit asian esille, voin palkita sinut aktiivisuudestasi toimittamalla sinulle ilmaiseksi ensimmäisen sähköisen PDF-version, kun se on saatavilla niin voit itse lukea uudet osat. Sopisiko tämä? 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop