Skip to content

Saunologian laudeliina 20e

Nyt tärkein henkilökohtainen saunaväline Saunologian uudistuneesta verkkokaupasta! Lahjakauden alkaessa Saunologia tarjoaa uuden vaihtoehdon ihmiselle, jolla on jo sauna.

Saunologian verkkokauppa syntyi viime viikolla uudelleen. Nyt kauppa toimii tavanomaiseen tapaan niin, että tuotteet voi maksaa välittömästi Klarnan avulla verkkopankissa tai maksukortilla. Tämän jälkeen ne toimitetaan normaalin postin mukana kotiisi.


Hanki nyt tärkein henkilökohtainen saunaväline ja sauno jatkossa tyylillä. Saunologian tuotteita ostamalla tuet ilmaisen verkkojulkaisun jatkumista ja kotimaista yritystoimintaa.

180103-saunologia-pellava-istuinalunen
Saunologia Saunakoivu istuinalunen / pyyhe 55 x 45 cm

Saunologin kahden kirjan ja Saunologian palvelutuotteiden lisäksi kauppaan on nyt lisätty uutena Saunologian laudeliina! Liinan kuviona on Saunologian logo. tuotteen väritys on vihreä-harmaa.

Kappalehinta on 20€ (sis. ALV) tai 35€ kaksi kappaletta. Hinta sisältää toimituksen postiluukkuun. Toimitusaika 4-8 postipäivää.

Paras lahja hänelle, jolla on jo sauna

180129-laudeliina-lahjapaketti-9231

Saunologian laudeliina Jokipiin pellavan Suomessa valmistama huippulaatuinen 45 x 55 cm pyyhe. Tämä käytössä lähes ikuinen pefletti on sekoitekangasta, 50% pellavaa ja 50% puuvillaa. Tuotteella on Avainlippu-symboli ja se on myös suunniteltu Suomessa saunologi Liikkasen omin käsin. Tuotteen voi pestä 60-asteessa satoja kertoja. Liina kuivataan mieluiten kosteana tasokuivauksena, jolloin se rypistyy vähiten.

 

2021-Avainlippu_tehty_Suomessa
Avainlippu - tehty Suomessa

Jokipiin pellava hankkii Ökotex-sertifoidut lankansa tunnetuista lähteistä länsieurooppalaisilta toimittajilta. Valmistaja on monin keinoin parantanut toimintansa vastuullisuutta ja kestävänkehityksen mukaisuutta. Jokipiin Pellavan toiminnasta ja saunatekstiilien eroista löydät Saunologiasta myös oman artikkelinsa.

Nyt kiireesti ostoksille Saunologian verkkokauppaan, kohta on jo joulu!

 

One thought on “Saunologian laudeliina 20e

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop