Skip to content

Saunologian uusi Paitapuoti tukee julkisia saunoja!

Saunologia haluaa auttaa yleisten saunojen selviytymistä yli poikkeusajan  erikoistilanteesta. En toivoisi näkeväni, että Suomessa viime vuosikymmenellä käynnistynyt yleisten saunojen nousu päättyy kuin kanan lento. Pienenä kädenojennuksena ja hatunnostona saunayrittäjiä kohtaan olen organisoinut yleisten saunojen tukikampanjan sloganilla Hyvät löylyt muistetaan.

Brief in English - Update 12.May.2020:

I started an online shop called Saunologian Paitapuoti on 8th May mainly for selling Finnish sauna themed shirts and other textile product. I did this to support Finnish public saunas which are closed down or heavily down-sized due to Covid-19 epidemic. The shop is built upon german Spreadshirt.com service, which takes care of everything else but the design of the garments.

The proceedings of the shop (at least 50% of what Saunologia makes) goes to aid the public saunas, but the goal is not to financially save the saunas, rather make a statement that we are thinking about the saunas and have a longing to return once they return. Hence the slogan "Hyvät löylyt muistetaan", good steam is memorable.

The campaign has started nicely with tens of products orded to Japan and Finland. Thank you for your support, arigato :)!


Kampanjan sisältönä on Spreadshirt-palvelussa toimiva verkkokauppa, Saunologian Paitapuoti, jonka välityksellä kuka tahansa voi tilata itselleen julkisten saunojen logolla varustettuja tekstiilituotteita. Myynnissä on miesten ja naisten t-paitoja, huppareita ja kangaskassi. Myyntituotoista vähintään puolet tilitetään kyseiselle yritykselle.

Kampanja jatkuu niin pitkään kuin voimassa on saunojen toimintaa rajoittavia viranomaismääräyksiä ja vapaaehtoisia poikkeuksia. Tämän kampanjan tavoitteena on ensisijaisesti osoittaa julkisesti, että yleisillä saunoilla on meille väliä ja odotamme hetkeä, jolloin niiden ovet taas avautuvat. Rahankeräys on toissijaista eikä sen tavoitteena ole pelastaa yrityksiä, yritystukia koordinoivat toivottavasti aivan muut tahot. Hankkimalla ”saunamerkkareita” tuet julkisia saunoja ja autat pitämään ne ihmisten mielissä silloinkin, kun niiden ovet odottavat avautumistaan yleisölle!

Hyvät löylyt muistetaan!

Siirrä kauppaan tästä: https://shop.spreadshirt.fi/saunologia

Mukana kampanjassa ovat:

 • Arla, Helsinki
 • Kuuma, Tampere
 • Tykkimäen sauna, Kouvola
 • Saana, Kuopio
 • Kesän sauna, Oulu
 • Hakalan sauna, Jyväskylä
 • Uusi sauna, Helsinki
 • Saunasaari, Helsinki
 • Furuvikin sauna, Helsinki

Tule mukaan ja tutustu Saunologian kokoelmaan Spreadshirt-palvelussa. Tuotteet alkaen 19 eur + toimituskustannukset. Spreadshirt vastaa tuotteiden myynnistä ja logistiikasta, Saunologia tuotteiden suunnittelusta.

Mikäli haluat oman saunasi mukaan kampanjaan, ota yhteyttä sähköpostilla lassi@saunologia.fi

Pysytään terveinä, pysytään saunassa!

Kiitos alkuperäisideasta Ayana Palanderille ja Sauna Ikitaille! Kampanjadesignissa vastasivat suunnittelija Niina Nissinen, Qvik Oy ja saunologi itse.
Saunologian paitapuodin toteuttaa Spreadshirt.com, saksalainen verkkokauppa-alusta. Esikatselu alla, mutta kauppa toimii paremmin kun siirryt sen omalla sivulle: https://shop.spreadshirt.fi/saunologia

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop