Skip to content Styrman, Saunaseura

Saunomiskysely 2017 – voittajat ja tilastoja

Saunologian järjestämä Suomalainen saunassa 2016 –kyselytutkimus päättyi toissa viikolla. Määräaikaan mennessä tietokantaan tallentui 393 riviä vastauksia.

Suuri kiitos kaikille kokemuksiaan jakaneille!

Arvonnan tulokset

Osallistujien kesken yhteystietojansa jättäneille arvottiin viisi saunatuotepalkintoa. Arvonnan suoritty Suomen Saunaseuran toiminnanjohtaja Katariina Styrman torstaina 8.12.2016 Helsingissä.

Arpaonni suosi seuraavia henkilöitä:

Löylykauha + kiulu:
Juhani K., Oulu

Narvi laudeliinat
Reijo P., Kärsämäki
Marina S., Turku

Kota lämpömittari
Kimmo R., Espoo

Kota lämpö+kosteusmittari.
Paavo K., Hyvinkää

Onnittelut voittajille!

Styrman, Saunaseura
Arvonnan suoritti Katariina Styrman, Suomen Saunaseura. Vaskiniemi, Helsinki 8.12.2016

Tilastoja

Kyselyyn vastasi tasaisesti miehiä ja naisia (48 ja 52%). Kolmannes kuului erilaisiin saunaseuroihin ja tulen huomioimaan tämän ryhmän tulosten analysoinnissa. Vastaajat olivat iältään 16-81 vuotiaita ja keskimäärin 47 vuotiaita, mediaani-ikä oli 53 vuotta.

Vastausten perusteella on siis odotettavissa hyvä poikkileikkaus erilaisten suomalaisten saunakokemuksiin, vaikkei otos valitettavasti ole riittävän suuri kaikkiin tutkimuskysymyksiin vastaamiseksi.

Tulosten analysointi jatkuu tästä sisältökysymyksiin ja odotan voivani julkaista täällä ensi vuoden alkuneljänneksellä ensimmäisiä tuloksia tutkimuksesta. Näitä odotellessa on mahdollista osallistua australialaisen RMIT yliopiston kansainväliseen saunomistutkimukseen osoitteessa: http://www.saunasurvey.org/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop