Skip to content

Lukijamatka Suomen parhaaseen ja vähäpäästöisimpään savusaunaan

MATKA PERUTTU

24.10.2017:
Matka on peruuntunut yrityksen pyynnöstä. Korvaavaa matkapäivää ei ole toistaiseksi tiedossa. Pahoittelen Saunologian puolesta tapahtunutta! t. Lassi

Saunologia järjestää lukijasaunan isänpäivän aattona lauantaina 11.11.2017  Kojonkulmaan, Loimaalle saunomaan Suomen parhaaksi yrityssavusaunaksi valitussa Jukolan Saunassa. Tässä saunassa on paljon kiinnostavia ominaisuuksia, alkaen pellettilämmitteisestä savukiukaasta Suomen korkeimpiin löylytaskuihin.

Saunaan pääsee 15 eurolla (sauna-aikaa 12-18 välillä) ja omatahtinen kenttälounas kustantaa korkeintaan 10 euroa. Kuljetukseen on tarjolla apua, mutta matka ei kuulu osaksi saunaa.

Matkan toteutumiseksi paikalle tarvitaan kourallinen saunamatkailijoita. Tule yksin tai isommalla joukolla!

Miten se toimii?

Ilmoittaudu sunnuntaihin 29.10.2017 klo 23:59 mennessä. Tämän jälkeen matkalle voi vielä mahtua,  mutta jos joudut perumaan oman osallistumisesi tämän jälkeen, sitoudut maksamaan lounaan.

Loimaalle ei ole tarjolla varsinaista yhteiskuljetusta, mutta pyrin ennakkoilmoittautumisen avulla yhdistämään autoilijat ja autottomat saunamatkailijat. Matkustuskulut jokainen seurue saa hoitaa itse.

Ota mukaan vähintään pyyhe ja sandaalit sekä muuta tarvitsemaasi tavaraa. Paikassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten erityisen rakkaat saunajuomat voi ottaa mukaan. Omasta laudeliinastakaan ei ole haittaa.

Perillä odottaa lämmin sauna sekä ruokaa omaan tahtiin. Sauna-aikaa on jopa kuusi tuntia, joten Suomen parhaista löylyistä ehtii nauttimaan kaikessa rauhassa. Väliajalla pidän lyhyen esityksen kiukaiden historiasta ja saunayrityksen isäntä Konsta Heinonen kertoo saunasta.

Erilliset pukutilat miehille ja naisille. Saunominen suomalaisessa sekasaunahengessä perinteitä ja muita ihmisiä kunnioittaen, jokainen varustautukoon haluamallaan tavalla.

Maksu suoritetaan paikan päällä.

Mikäli joudut peruuttamaan tulosi, ilmoita siitä myös 29.10. mennessä sähköpostilla saunologia@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop