Skip to content some

Vastaa lukijakyselyyn – voita saunatuotteita!

Päivitys 9.11.2017: Kyselyaikaa jatkettu päivällä! Vielä ehdit vastata.

Tänään käynnistyy Saunologian lukijakysely! Kerro mitä mieltä olet Saunologian sisällöstä, sen uskottavuudesta ja siitä mistä haluaisit lukea tulevaisuudessa. Vastausaikaa kuukausi.

Voit halutessasi vastattuasi osallistua saunatuotteiden arvontaan. Arvonnan palkintoina (5 kpl) erilaisia blogissa esiteltyjä saunatuotteita kuten löylykauhoja ja –kiuluja!

Kaikki mielipiteet ovat arvokkaita ja vastaaminen onnistuu vaikka puhelimella, joten eikun täyttelemään: https://sc5.typeform.com/to/YwJa0n

Kyselyyn vastaaminen kestää 4-8 minuuttia. Vastausten avulla pyrin kehittämään blogia sekä sisällöllisesti että taloudellisesti kestävään suuntaan. Kyselyyn voi vastata 9.11.2017 10.11.2017 klo 23:59 asti. Palkinnot arvotaan 11.11.201710.11.2017. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä yhteenveto palkinnoista julkaistaan Saunologian sivustolla.

Tiedot tallennetaan luottamuksellisesti eikä vastauksia välitetä eteenpäin tai julkaista tunnisteellisesti.

Vastaa täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop