Skip to content

Saunologia sosiaalisessa mediassa

Saunologia ei ole pelkästään verkkojulkaisu. Sauna-aiheisia uutisia ja ajanvietettä löydät myös Saunologian some-kanavista. Takista tarjonta ja ryhdy seuraamaan!


Saunologi on ollut kevättalvella viikkoja erilaisten tautien kourissa ja työpaikan sekä asunnon vaihdon vietävänä. Saunologian tuotantoon on jäänyt niukasti aikaa, joten ajattelin muistutella lukijoita, että saunasisältöä löytyy myös Saunologia.fi ulkopuolelta: Facebookista ja Twitteristä sekä kuvapalvelu Pinterestista. Instagrammin Saunologia ei tällä hetkellä valitettavasti ole aktiivinen.

Facebookissa ja Twitterissa julkaistaan Saunologia.fi julkaisupäivitysten lisäksi harva se päivä uutisia tai muuta hauskaa. Koska käytän itse ensisijaisesti Twitteriä, siellä on eniten päivittyvää asiaa.

FB:

https://facebook.com/Saunologia

Twitter:

https://twitter.com/saunologia

Pinterest

Olen käyttänyt Pinterestiä aktiivisesti projektin alusta pitäen tallentaakseni ensin omaa rakennusprojektia varten inspiraatiokuvia, myöhemmin "julkaissut" siellä Saunologia.fi juttua ja myöhemmin vain keräillyt kiinnostavia kuvia erilaisista sauna-aiheista.

Kaikki Pinterest-taulut löytyvät täältä :https://fi.pinterest.com/saunologi/

Tauluja löytyy lukuisista aiheista:

 • Kaikki suomalaiset kiuasmerkit
 • Ulkomaiset kiuasmerkit
 • Savusaunat
 • Saunologia
 • Suomalaiset saunat
 • Vaihtoehtosaunat
 • Lauteet
 • Valaistus

Tässä pari esimerkkiä

 

Tule mukaan seuraamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop