Skip to content

Etsitään huoneistosaunaa pk-seudulta kokeiluun

Haluatko saunaasi uusia tuulia? Saunologia tarjoaa yhdelle pk-seudun sisäsaunan omistajalle mahdollisuuden kokeilla Saunumin kiertoilmasaunaratkaisua, joka kirjaimellisesti mullistaa saunan sisäilman. Tämä voi vaikuttaa saunomismukavuuteen radikaalisti, tai näin ainakin monet käyttäjät ovat väittäneet. Nyt on sinulla mahdollisuus ottaa tästä selvää oman kotisi "testisaunassa"!

Kokeiluun sisältyy 1-2 kk mittainen jakso ennen joulua 2022, jolloin saat Saunum-laitteen saunaasi (Base-laite tai Primary kiuas). Saunologia haastattelee sinut sekä ennen että jälkeen kokeilun (max. 1h).

Kokeilun jälkeen sinulla on mahdollisuus lunastaa laite tai koko sähkökiuaslaitteisto -50% hintaan (jäännöshinta 500-900€ mallista riippuen) etkä maksa asennuksesta.

Lisätietoja Saunumin tuotteista osoitteesta www.saunum.fi.
Ilmoittautuminen on päättynyt 12.10.2022 - kiitos tietonsa jättäneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop