Skip to content

Saunologian sauna-asiantuntijapalvelu auttaa suunnittelu- ja parannustöissä

Saunologia.fi alla avautui tänään uusi osio, joka kertoo saunakonsultointipalveluista. Saunologian saunapalvelut tarjoaa apua saunojen ja saunapalveluiden suunnitteluun ja parantamiseen. Apua on tarjolla niin yksityisille kuin yrityksillekin. Ensimmäisten asiakkaiden jälkeen sauna-asiantuntijapalvelu -sivu on nyt avattu koko kansalle.

Kaikki parempien löylyjen puolesta!

Yksityisille palveluita tarjotaan sekä uusien että vanhojen saunojen löylykokemuksen varmistamiseen. Peruspalvelumuoto on saunakatsastus, jossa käydään saunomistarpeet ja saunan nykytilanne läpi havainnoin, mittauksin ja keskustellen. Tavoite on löytää jokaisen tarpeisiin sopiva parannusmalli.

Yrityksille Saunologia tarjoaa konsultaatiota saunaliiketoiminnan suunnittelusta asiakaskokemuksen palvelumuotoiluun sekä yksittäisten saunojen kehittämiseen. Työt sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan projekti- tai tuntipohjaisesti.

Kaikkien kohteiden tapauksessa tavoite on edistää hyvän suomalaisen saunakokemuksen mahdollisuuksia neljän peruselementin avulla:

 1. Lämpö
 2. Ilmanlaatu
 3. Rakennettu ympäristö
 4. Kulttuuri ja sosiaalinen ympäristö

Apua saa esimerkiksi paremman kiukaan valintaan, mutta unohtamatta muita osa-alueita. Arkkitehtuuri- tai rakennesuunnittelu lain tarkoittamassa mielessä ei kuulu Saunologian palveluihin.

Kerro Saunologiasta kavereillesi ja tutustu palveluihin sivulla: Palvelut

Muista myös, että Saunologiasta löytyy runsaasti ilmaista tietoa saunasta sekä erillinen Kysymyksiä ja vastauksia osio, jossa saunologi vastaa tarkkoihin kysymyksiin kaikkien iloksi ilmaiseksi!

2 thoughts on “Saunologian sauna-asiantuntijapalvelu auttaa suunnittelu- ja parannustöissä

 1. Tuula

  Enpä ole ennen kuullutkaan saunakonsultoinnista, kuulostaa mielenkiintoiselta. Itselläkin on useita tuttavia jotka valittelevat saunassa olevan huonot löylyt, johtuneeko sitten ilmanlaadusta tai lämmöstä. Pitänee ohjata heidät tällaisen palvelun pariin.

  Vastaa
  1. Lassi A Liikkanen

   Kiitos, ottaen huomioon että Suomessa on pari miljoonaa saunaa niin väistämättä niihin mahtuu kaikenlaista haastetta 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop