Skip to content
FI

2020 raskain kiuasuutuus: Misa Hev1

Vuoteen 2020 kohdistuu paljon odotuksia, mutta silti olen ehtinyt jo yllättyä. Tänä vuonna on nimittäin sekä kiuas- että musiikkimarkkinoinnissa otettu iso harppaus uuteen suuntaan!

Kaksi Lemin suurta instituutiota, metallikiuasvalmistaja Misa ja metallimusiikkibändi Stam1na nostivat kennelliiton merkit ilmaan ja julkaisivat yhteisen kiukaan!

Stam1na on kuulunut uransa alkuvuosista saunologin ehdottomiin suosikkeihin, mutta kun Saunologia ei ole musiikkimedia niin nyt on ensimmäinen tilaisuus mainostaa heidän tuotantoaan.

Hev1 on paperilla vakuuttavan kuuloinen kiuas. Siihen mahtuu n. 200 kg kiviä, 113 niittiä, Stam1nan bändilogot (sekä teksti että hammas) ja aimo annos asennetta.

kiuaskuvaMISA_stam1na
Misa Hev1 edestä

Kiuas on nimellisteholtaan 25 kW ja siten tarkoitettu 10-25 m3 kokoisiin löylyhuoneisiin. Misan Sami Sinkko kertoo, että 25 m3 kokoinen sauna lämpiää kiukaalle 70-asteiseksi n. 70 minuutissa, mikä on tämän kivitilavuuden kiukaalle ihan kohtuullinen suoritus.

Selviä suunnitelmia vastaavan sähkökiuasmallin lanseerauksesta ei toistaiseksi ole.

Mallinro 11666
Saunan koko 10-25 m³
Nimellis teho 25,8 kW
Hyötysuhde 71,2 %
CO-pitoisuus 13% happipitoisuudella 0,43 %
Savukaasujen keskilämpötila 407,3 °C
Savukaa-sun massa-virtaus, g/s 14,3
panoskoot / lämmitysaika 6+3,5+3,5 / 133 min

Misa Hev1 hinta Ovh. 1299€, saatavana hyvin varustelluista levy- ja rautakaupoista.

http://misa.fi/fi/hev1

Ei muuta kun halkoa pesään! Katso mainosvideo:

ja kuuntele musiikki täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop