Skip to content

Uutinen: Helsingissä haaveillaan hammamista

Joukko kansainvälisen kylpykulttuurin ystäviä pyrkii käynnistämään Helsingissä omien sanojensa mukaan Suomen ensimmäisen hammamin.

Helsinki Hammam -hanke kerää tällä hetkellä joukkorahoituksella peruspääomaa tämän toteuttamiseksi. Saunologia on hankkeessa mukana vain tiedottamisen kautta, sillä hankkeen puuhanaiset lähestyivät minua seuraavalla viestillä:

Mikä on Helsinki Hammam?

Helsinki Hammam on Suomen ensimmäinen hammam-sauna ja urbaani keidas. Hammamissa rentoudutaan miedossa 50 asteen lämmössä, perinteisellä ja terveyttä edistävällä tavalla hierottavana ja pestävänä, samalla nauttien virkistävää teetä kauniisti kaakeloidun tilan lempeässä tunnelmassa.

Helsinki Hammam tavoittelee 20.000 euron summaa, jonka avulla haetaan lisärahoitusta ja käynnistetään hammamin toiminta. Helsinki Hammam avataan vuoden 2020 loppuun mennessä. Rahoituksen lisäksi etsimme meille sopivia tiloja Helsingin seudulta.

Joukkorahoituskampanjaan voi osallistua FundYou.io‐sivustolla osoitteessa:

Helsinki Hammamin joukkorahoituskampanja on käynnistynyt ja jatkuu tammikuun loppuun 2020. Kutsumme mukaan kaikki helsinkiläiset saunakulttuurin ystävät, jotka haluavat olla rikastuttamassa suomalaista kulttuuria.

Kampanjavastikkeet on suunniteltu niin yksityishenkilöille, ystäväporukoille kuin työyhteisöillekin. Kampanjan rahoittajat voivat ostaa mm.

  •  personoidun käsityönä valmistetun laatan hammamin seinälle
  • 5 tai 10 henkilön hammam-kokemuksen, joka sisältää erikseen räätälöidyt hammam-hoidot joko valmiissa Helsinki Hammamissa tai asiakkaan itsensä osoittamissa saunatiloissa
  • Linan korkealaatuisia hammam-pyyhkeitä tai Helsinki Hammamin postikorttikokoelman.

Onnea ja menestystä hankkeelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop