Skip to content some

Toukokuun 2016 lyhyet

Julkaisen blogin pitkien artikkelien lisäksi silloin tällöin rakennusprojektiin liittyviä päivityksiä Facebookissa ja Twitterissä. Tällä sivulla koottuna toukokuun 2016 keskeiset tapahtumat. Pysyt niistä kärryillä seuraamalla jompaakumpaa tiliä!

Katsaus toukokuun tapahtumiin

Toukokuussa saunaprojektin hirsityöt valmistuivat veiston osalta. Kehikko tuli päätykolmioita myöten valmiiksi. Samalla jatkettiin rakennusvalmisteluita tontilla sekä kunnan virastossa. Kuun alussa vierailin kiinnostavalla visiitillä yhteistyökumppani Narvin tehtailla, josta on tulossa artikkeli kesän aikana.

Toukokuussa rakentamisen aiheuttamaa stressi lisääntyi. Tähän vaikutti huonosti suunniteltu rakennuslupa-aikataulu, kirvesmiesten muuttuneet aikataulut, vastaavan työnjohtajan rekrytointi  ja oma kevätflunssa.

Kesäkuun nyt alkaessa on vielä epäselvää, kuka tulee urakoimaan saunaa heinäkuussa ja myöhästyykö valmistuminen toivotusta alkusyksystä merkittävästi. Työt ovat kuitenkin alulla ja toiveissa on hirsikehikon saaminen rakennuspaikalle ennen Juhannusta!

Some päivitykset

Rakennusmateriaalina siperian lehtikuusi, halkaisijaltaan yli puoli metriä.

Katso myös edellisen kuukauden lyhyet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop