Skip to content Saunologia.fi

Tietokirjatarjous suomalaisen saunan ystäville

Saunologiassa julkaistuihin artikkeleihin perustuva, olennaisesti laajennettu ja ulkopuolisten asiantuntijoiden tarkistama ainutlaatuinen tietokirja! Kustantaja Rakennustieto. Lue artikkeli kirjasta.

Osta vaikka mökkituliaisiksi tai lahjaksi saunanrakentajalle!

Näin tilaat:

Saatavilla joulukuusta 2020 alkaen ainostaan suoraan Saunologiasta postikuluineen 25€/kpl, erikoistarjouksena suomalaisen saunan ystäville 2 kpl yhteenä 40€ sisältäen postikulut.

Tarjous voimassa 30.11.2021 asti vain verkossa!

Tee tilaus alla olevalla lomakkeella ja maksa sitten kirja tilille
FI97 3939 0053 1827 05
tai MobilePayna numeroon 050 384 1508
(MobilePay koodi 25e tai
MobilePay koodi 40e ).

Tärkeää!
Sekä tilisiirron että MobilePayn viestiksi
Saunakirja – etunimi sukunimi

Puhelinnumero on välttämätön toimitusta varten, sähköpostiosoite tarvitaan mikäli haluat ostoksestasi kuitin. Toimitukset vain Suomeen. Jos tarvitset enemmän kirjoja, tiedustelut puhelimella tai sähköpostilla.

Etämyynnin normaalit peruutusehdot pätevät (14 vrk), myyjä ei vastaa palautuksen kustannuksista (lue KKV yleisohje). Jättämällä tilauksen hyväksyt ehdot.

Tilauksen eteneminen:
Maksun jälkeen saat sähköpostilla 1-3 päivän sisällä tilausvahvistuksen ja kuitin. Tämän jälkeen tilaus lähtee eteenpäin. Toimitus tapahtuu kirjeenä tai Postipakettina, sijainnista ja kappalemäärästä riippuen. Mikäli kirjaa ei kuulu, ota yhteyttä info@saunologia.fi

Maksutapa(Vaaditaan)

 

0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop