Skip to content

Luennot ja esiintymiset

Tilaa virikeluento tai sauna-aiheinen puheenvuoro tapahtumaasi!

Saunologian perustaja, Löylyn henki -palkittu sauna-asiantuntija Lassi Liikkanen on kokenut esiintyjä kansainvälisiltä areenoilta. Saunologia tarjoaa kaiken kokoisille organisaatioille mahdollisuutta tilata Lassi puhumaan saunasta vaikka lauteilta käsin!

Kaikki esitykset räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan keston ja esitystavan suhteen. Esitys voi käsitellä mitä tahansa sauna-aihetta, hyvien löylyjen saloista saunakulttuurin muutokseen tai kiukaiden toiminnan yksityiskohtiin. Esitys voi olla Suomeksi tai Englanniksi.

Esimerkiksi vuonna 2021 Lassi on puhunut Sauna from Finland:n virtuaalitilaisuudessa, kansainvälisen yrityksen Suomen asiakastilaisuudessa, London Festival of Architecture -tilaisuudessa (katso tallenne alla), sekä yksityistilaisuudessa Kekkosen saunassa Tamminiemessä! Viimeisin fyysinen, julkinen esiintyminen oli Aalto-yliopiston Design factorylla tammikuussa 2020.

Hinnoittelu riippuu esityksen kestosta, sijainnista sekä organisaation tyypistä (julkiset organisaatiot ja yritykset erikseen). Hinnat oppilaitoksille ja yhdistyksillä alkaen 300€, yrityksille 450€. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Tarjouspyynnöt sähköpostilla: lassi@saunologia.fi


0
    0
    Ostoskori - Cart
    Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop