Skip to content Saunologia.fi

2003-Rakennusmaailma_Tornado_kuvat

Tornado RM 2003

Rakennusmaailman kuvat Tornadosta olivat perinteisistä tuotemainoksista poikkeavat

2 thoughts on “2003-Rakennusmaailma_Tornado_kuvat

 1. Kontrolli

  Rakennusmaailma on julkaissut Tornadosta muokattuja kuvia, suttaamalla ne törkeään kuntoon. Kiukaan toimitus tapahtui Rakennusmaailman vertailutestiin ajallaan ja VTT:n testaama kiuas oli hyväksytty toimitettavaksi VTT:n testin jälkeen Porvooseen. VTT:n testaama Tordano kiuas toimitettiin sovitusti ja ajallaan, eikä siten kuin artikkelissa annetaan ymmärtää.
  Varma taho tietää myös, että jo 2003 TM Rakennusmaailman vertailutestistä Tornado syrjäytettiin alan teollisuuden toimesta. Toisin sanoen jo 2003 alan lehdessä julkaistiin Tornadosta mahdollisimman epäsiisti ja vastenmielinen kuva.
  Isojen toimesta korkean teknologian kiuas lynkattiin- ja mustamaalattiin lukijoille julkisesti jo 2003.
  Sydän-kiuas nostettiin niukasti viimeisessä TM:n Rakennusmaailman teknisessä vertailussa voittajaksi, vaikka Sydän-kiukaan osalta arvostelussa oli pudotettu pisteitä ulkoisin perustein.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tietoja kohteesta Lassi A Liikkanen

Saunologi ja saunan suunnittelun tutkimusmatkalainen. Johtava nykyaikainen suomalaisen saunan asiantuntija ja Suomen Saunaseuran Löylyn henki -palkittu 2021. Työkseni suunnittelen parempia digitaalisia palveluita. Minulla on pitkä historia tieteellisestä tutkimuksesta ja opetan satunnaisesti Aalto-yliopistossa.

0
  0
  Ostoskori - Cart
  Kori on tyhjä - Cart is emptyPalaa kauppaan - Return to Shop